www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 2007  any   
Enviar a un amic 

 

Gertrudis, Política de Verbena

Política de Verbena

 

 Artista: Gertrudis

 Any de publicació: 2007

 Tipus: └lbum

 Track list:

01- politica de verbena
02- mundo uaka
03- luces
04- ara vinc d'enlloc
05- la salvaciˇn
06- chauen-bilbo-barcelona
07- pepa la lletera
08- reyes
09- viola maniquis
10- el pantera
11- carai carai
12- soy solo
13- el nadal mes tropical bonus track)
14- imagina (bonus track)
15- rumba del carnaval (bonus track)

 Discografia: Gertrudis

Gertrudis · Gertrudis
  2003 - EP
 
Teta · Teta
  2003 - └lbum
  comprar en iTunes
Gertrudis · Gertrudis
  2005 - └lbum
  comprar en iTunes
PolÝtica de Verbena · PolÝtica de Verbena
  2007 - └lbum
  comprar en iTunes
500 · 500
  2009 - DVD + CD Live
 
Tripolar · Tripolar
  2011 - └lbum
  comprar en iTunes

 Col·laboracions destacades: Gertrudis

Naraina Nano! · Naraina: Naraina Nano!
  2008 - Àlbum
 
Más Achilifunk · Más Achilifunk
  2009 - Àlbum
  comprar en iTunes
España · España
  2009 - Recopilatori
 
Toca Madera · Papawa: Toca Madera
  2010 - Àlbum
  comprar en iTunes

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame