www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 1997  any   
Enviar a un amic 

 

Desorden Público, Plomo Revienta

Plomo Revienta

 

 Artista: Desorden Público

 Any de publicació: 1997

 Tipus: Àlbum

 Track list:

1 Intro
2 Allá Cayó. Blanco / Romero
3 Molotov Love. Blanco / Romero
4 Shing-a-ling / Rub-a-dub. Blanco / Romero / Suárez
5 El Racismo Es una Enfermedad. Suárez
6 Látex. Blanco
7 Vaivén. Blanco / Rojas
8 Valle de Balas. Blanco
9 (El Tumbao de) Simón Guacamayo. Blanco / Chacín / Romero / Sarmiento / Suárez
10 Manuela. Blanco / Chacín / Romero / Suárez
11 Paranoia Club. Zea / Blanco / Romero
12 Zamuro. Blanco / Chacín
13 El Chacal. Blanco
14 El Día que Prohibieron el Sexo y la Violencia en la Tele. Blanco / Romero / Sarmiento
15 Del Cazador al Volta. Suárez
16 ¿A Dónde la Llevas?. Blanco / Chacín / Romero
17 Outro

 Discografia: Desorden Público

Desorden Público · Desorden Público
  1988 - Àlbum
 
En Descomposición · En Descomposición
  1990 - Àlbum
 
Canto Popular de la Vida y Muerte · Canto Popular de la Vida y Muerte
  1993 - Àlbum
 
Plomo Revienta · Plomo Revienta
  1997 - Àlbum
 
¿Dónde está el Futuro? · ¿Dónde está el Futuro?
  1999 - Àlbum
 
Diablo · Diablo
  2001 - Àlbum
  comprar en iTunes
The Ska Album · The Ska Album
  2004 - Àlbum
  comprar en iTunes
Estrellas del caos · Estrellas del caos
  2006 - Àlbum
  comprar en iTunes
Los Contrarios · Los Contrarios
  2011 - Àlbum
  comprar en iTunes
Nada Novedoso · Nada Novedoso
  2013 - Àlbum
 

 Col·laboracions destacades: Desorden Público

Brigadistak Sound System · Fermin Muguruza: Brigadistak Sound System
  1999 - Àlbum
 
Radical Mestizo dos punto mil · Radical Mestizo dos punto mil
  2000 - Recopilatori
 
Resto Pollo Rico · Resto Pollo Rico
  2003 - Recopilatori
 
Mundo Mestizo · Mundo Mestizo
  2004 - Recopilatori
 
Resto Pollo Rico 2 · Resto Pollo Rico 2
  2004 - Recopilatori
 
Muévete Bien - Sabor Mestizo · Muévete Bien - Sabor Mestizo
  2007 - Recopilatori
 
Resto Pollo Rico Vol. 3 · Resto Pollo Rico Vol. 3
  2009 - Recopilatori
 

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame