www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 2011  any   
Enviar a un amic 

 

Alamedadosoulna, Play

Play

 

 Artista: Alamedadosoulna

 Any de publicació: 2011

 Tipus: Ālbum

 Track list:

01. Me Lo Trago
02. Pierde Gracia
03. Caricatura
04. Mi Gran Mentira
05. Ya No Tengo Miedo
06. La Musa de Guardia
07. Si Por Mi Fuera
08. Bicho Raro
09. Nubede
10. Todo
11. Número 5
12. Mi Único Problema
13. La Empresa

 Discografia: Alamedadosoulna

Verano al soul · Verano al soul
  2002 - Ālbum
 
Skrak · Skrak
  2004 - Ālbum
 
Finissimo · Finissimo
  2007 - Ālbum
 
Finissimo 2 · Finissimo 2
  2009 - Ālbum
  comprar en iTunes
Play · Play
  2011 - Ālbum
  comprar en iTunes

 Col·laboracions destacades: Alamedadosoulna

Sera Si hay un Tributo a potato · Sera Si hay un Tributo a potato
  2008 - Versions
 
Carnaval Toda la Vida! Tributo a Los Fabulosos Cadillacs Vol. 2 · Carnaval Toda la Vida! Tributo a Los Fabulosos Cadillacs Vol. 2
  2011 - Versions
  comprar en iTunes
Recopilatorio Maldito, Vol. 2 · Recopilatorio Maldito, Vol. 2
  2011 - Recopilatori
  comprar en iTunes

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame