www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 1999  any   
Enviar a un amic 

 

Pitura Freska, Piatti Roventi - Pitura Freska Sound System

Piatti Roventi - Pitura Freska Sound System

 

 Artista: Pitura Freska

 Any de publicació: 1999

 Tipus: Remixes

 Track list:

Dottore (Makossa ti vol remix)
Picinin (Trip baby hop remix)
Parti (Voo Doo Phunk remix)
Pin Floi (Atmosphere 98 remix)
Crudele (Hip hop 98 remix)
Libera Sion (DJ Gusmatti remix)
Papa nero (Chemical Papa remix)
Me gusta la cubista (Dub Hop remix)
Ridicoli (In swing we trust remix)
Marghera (Flag Bros. remix)
Com'č bello far l'amore (Pop remix)
Tutti contro tutti (DJ Gusmatti remix)
Olanda (Virtual jungle remix)
Sarėa bčo (Solare remix)

 Discografia: Pitura Freska

Ossigeno · Ossigeno
  1990 - Maqueta
 
Na Bruta Banda · Na Bruta Banda
  1991 - Ālbum
 
Murassi · Murassi
  1992 - Senzill
  comprar en iTunes
Duri i Banchi · Duri i Banchi
  1993 - Ālbum
 
Yeah · Yeah
  1995 - Ālbum
 
Yeah in Dub · Yeah in Dub
  1996 - Remixes
 
Gran Calma · Gran Calma
  1997 - Ālbum
 
Sarėa bčo · Sarėa bčo
  1998 - EP
  comprar en iTunes
Olive vol. 1 · Olive vol. 1
  1999 - Live
  comprar en iTunes
Piatti Roventi - Pitura Freska Sound System · Piatti Roventi - Pitura Freska Sound System
  1999 - Remixes
  comprar en iTunes
Olive vol. 2 · Olive vol. 2
  1999 - Live
  comprar en iTunes
Golden · Golden
  2001 - Best Of
 

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame