www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 2005  any   
Enviar a un amic 

 

Roy Paci & Aretuska, Parola d'Onore

Parola d'Onore

 

 Artista: Roy Paci & Aretuska

 Col·laboracions destacades:

· Rude

 Any de publicació: 2005

 Discogràfica: Etnagigante

 Tipus: Ālbum

 Track list:

1. Superreggae stereomambo
2. Viva la vida
3. Shock politik
4. Nesci lu suli
5. Gastarbeiter
6. Boca dulza
7. Malarazza
8. Up and down
9. What you see is what you get
10. Anna
11. Piccola radio
12. Pizza e sole
13. Fela kuti aye!
14. Viva la vida
15. Rosaria

 Discografia: Roy Paci & Aretuska

Cantu Siciliano · Cantu Siciliano
  2002 - Senzill
 
The Duse · The Duse
  2002 - Senzill
 
Baciamo le Mani · Baciamo le Mani
  2002 - Ālbum
 
Grande la Medianoche · Grande la Medianoche
  2002 - Senzill
 
Besame Mucho · Besame Mucho
  2003 - Senzill
 
Yettaboom · Yettaboom
  2003 - Senzill
 
Tuttapposto · Tuttapposto
  2003 - Ālbum
  comprar en iTunes
Parola d'Onore · Parola d'Onore
  2005 - Ālbum
  comprar en iTunes
Viva La Vida · Viva La Vida
  2006 - Senzill
  comprar en iTunes
Suonoglobal · Suonoglobal
  2007 - Ālbum
  comprar en iTunes
Bestiario Siciliano · Bestiario Siciliano
  2008 - Recopilatori
 
Latinista · Latinista
  2010 - Ālbum
 

 Col·laboracions destacades: Roy Paci & Aretuska

Il Parto · Il Parto Delle Nuvole Pesanti: Il Parto
  2004 - Àlbum
  comprar en iTunes
Mondo Ska · Mondo Ska
  2004 - Recopilatori
 
Malacabeza · Arpioni: Malacabeza
  2005 - Àlbum
 
Fez Club · Figli di Madre Ignota: Fez Club
  2007 - Àlbum
  comprar en iTunes
4 Riddims 4 Unity · Africa Unite: 4 Riddims 4 Unity
  2007 - Versions
 

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame