www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 2009  any   
Enviar a un amic 

 

Eskorzo, Paraisos Artificiales

Paraisos Artificiales

 

 Artista: Eskorzo

 Any de publicació: 2009

 Discogràfica: A'Costao Records

 Tipus: Àlbum

 Track list:

1- ESTUPIDOS EN SIBERIA
2- COMO UN ABANICO
3- PARAÍSOS ARTIFICIALES
4- POCO A POCO
5- JUSTO DESPUES
6. ESPANTASUEÑOS
7- EL SILENCIO
8- VIAJE A LA NADA
9- ESTOY MUCHO MEJOR
10- NO ESTARIA TAN MAL
11- DESACORDES ACORDADOS

 Discografia: Eskorzo

Yerbagüena · Yerbagüena
  1998 - Senzill
 
Mundo Bullanga · Mundo Bullanga
  1998 - Àlbum
  comprar en iTunes
La Sopa Boba · La Sopa Boba
  2001 - Senzill
 
La Sopa Boba · La Sopa Boba
  2001 - Àlbum
  comprar en iTunes
Al Compás de los Vinagres · Al Compás de los Vinagres
  2003 - EP
 
El Árbol de la Duda · El Árbol de la Duda
  2004 - Àlbum
  comprar en iTunes
Ruido · Ruido
  2004 - Senzill
 
Paraisos Artificiales · Paraisos Artificiales
  2009 - Àlbum
  comprar en iTunes
El Encanto de lo Irreverente · El Encanto de lo Irreverente
  2012 - Best Of
  comprar en iTunes

 Col·laboracions destacades: Eskorzo

Radical Mestizo · Radical Mestizo
  1999 - Recopilatori
 
Son de Nadie · Son de Nadie: Son de Nadie
  2004 - Maqueta
 
La Gran Orquesta Kamastrónica de la Zanfoña Galáctica · La Selva Sur: La Gran Orquesta Kamastrónica de la Zanfoña Galáctica
  2010 - Àlbum
  comprar en iTunes
Las Bases del Razonamiento · Sonido Vegetal: Las Bases del Razonamiento
  2013 - Àlbum
  comprar en iTunes

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame