www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 2008  any   
Enviar a un amic 

 

Bandabardò, Ottavio

Ottavio

 

 Artista: Bandabard˛

 Any de publicació: 2008

 Tipus: └lbum

 Track list:

1.     Bambino
2.     Bambine Cattive
3.     Timido Tango
4.     Balla ancora
5.     La mauvaise réputation
6.     Lilù si sposa
7.     'O 'guerriero 'nnammurato
8.     La ballata di don Gino
9.     Le ballerine
10.     Senza parole
11.     Viva la campagna
12.     La vedova Begbick
13.     Porto Cabagna
14.     Armistizio

 Discografia: Bandabard˛

Il circo mangione · Il circo mangione
  1996 - └lbum
  comprar en iTunes
Iniziali bý-bý · Iniziali bý-bý
  1998 - └lbum
  comprar en iTunes
Barbaro Tour · Barbaro Tour
  1999 - Live
 
Mojito Football Club · Mojito Football Club
  2000 - └lbum
  comprar en iTunes
Se mi rilasso... collasso · Se mi rilasso... collasso
  2001 - Live
 
Bondo! Bondo! · Bondo! Bondo!
  2002 - └lbum
  comprar en iTunes
Tre passi avanti · Tre passi avanti
  2004 - └lbum
  comprar en iTunes
Fuori Orario · Fuori Orario
  2006 - Doble Best Of / Live
 
Ottavio · Ottavio
  2008 - └lbum
  comprar en iTunes
Allegro ma non troppo · Allegro ma non troppo
  2010 - Live
 
Scaccianuvole · Scaccianuvole
  2011 - └lbum
 

 Col·laboracions destacades: Bandabard˛

Arezzo Wave 2001 · Arezzo Wave 2001
  2001 - Doble recopilatori
 
25-60-38. Breve saggio sulla Canzone Italiana · Folkabbestia: 25-60-38. Breve saggio sulla Canzone Italiana
  2006 - Àlbum
  comprar en iTunes
Suonoglobal · Roy Paci & Aretuska: Suonoglobal
  2007 - Àlbum
  comprar en iTunes
Ciao Mortali · Tonino Carotone: Ciao Mortali
  2008 - Àlbum
  comprar en iTunes

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame