www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 1996  any   
Enviar a un amic 

 

Discípulos de Otilia, Otílicos perdidos

Otílicos perdidos

 

 Artista: Discípulos de Otilia

 Any de publicació: 1996

 Tipus: Ŕlbum

 Track list:

01. no hay color
02. monstre bú
03. animal racional
04. verde hipocresia
05. y tan panchos
06. brasil
07. jinkly roots to berkley
08. me enamore
09. ponme otra más
10. pueblo cubano
11. unión eurofea
12. toda la vida
13. la cabra
14. otilicos perdidos
15. gorky ska!!

 Discografia: Discípulos de Otilia

Discípulos de Otilia · Discípulos de Otilia
  1996 - Maqueta
 
Otílicos perdidos · Otílicos perdidos
  1996 - Ŕlbum
 
Otiliamina Pura · Otiliamina Pura
  1999 - Ŕlbum
 
Ska Zone · Ska Zone
  2002 - Ŕlbum
 
Wateke! · Wateke!
  2004 - Ŕlbum
  comprar en iTunes
En Blanco&Negro · En Blanco&Negro
  2007 - DVD + CD
  comprar en iTunes

 Col·laboracions destacades: Discípulos de Otilia

Cultura de Resistencia II · Cultura de Resistencia II
  2004 - Doble recopilatori
 
La Rue Vacilon · Ayvala: La Rue Vacilon
  2007 - Àlbum
 

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame