www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 1999  any   
Enviar a un amic 

 

Pitura Freska, Olive vol. 2

Olive vol. 2

 

 Artista: Pitura Freska

 Any de publicació: 1999

 Tipus: Live

 Track list:

Intro 98
Pacco
Libera Sion
Marghera (nyabingi version)
Baby frāgola
Com'č bello far l'amore
Miga bae
Murassi
The boss
Vignole
Cosa mai sarā
Bienal
La pianta

 Discografia: Pitura Freska

Ossigeno · Ossigeno
  1990 - Maqueta
 
Na Bruta Banda · Na Bruta Banda
  1991 - Ālbum
 
Murassi · Murassi
  1992 - Senzill
  comprar en iTunes
Duri i Banchi · Duri i Banchi
  1993 - Ālbum
 
Yeah · Yeah
  1995 - Ālbum
 
Yeah in Dub · Yeah in Dub
  1996 - Remixes
 
Gran Calma · Gran Calma
  1997 - Ālbum
 
Sarėa bčo · Sarėa bčo
  1998 - EP
  comprar en iTunes
Olive vol. 1 · Olive vol. 1
  1999 - Live
  comprar en iTunes
Piatti Roventi - Pitura Freska Sound System · Piatti Roventi - Pitura Freska Sound System
  1999 - Remixes
  comprar en iTunes
Olive vol. 2 · Olive vol. 2
  1999 - Live
  comprar en iTunes
Golden · Golden
  2001 - Best Of
 

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame