www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 2000  any   
Enviar a un amic 

 

Sumo, Obras Cumbres

Obras Cumbres

 

 Artista: Sumo

 Any de publicació: 2000

 Tipus: Doble Best Of

 Track list:

1. Heroina
2. Rubia Tarada
3. Mula Plateada
4. No Acabes
5. Regtest
6. Reggae de Paz y Amor
7. Debede
8. Mejor No Hablar de Ciertas Cosas
9. Didididos por la Felicidad
10. No Duermas Mas
11. Kaya
12. Fiebre
13. Cuerdas, Gargantas y Cables
14. Cinco Magnificos
15. Estallando Desde el Oceano
16. T.V. Caliente
17. Ojo Blindado
18. Fuck You
19. Viejos Vinagres
20. Nextweek
21. No Good
22. Que Me Pisen
23. Aqui Vienen los Blue Jeans
24. No Mas Nada
25. Crua-Chan
26. No Tan Distintos [1989]
27. Banderitas y Globos
28. Manana en el Abasto
29. Hola Frank
30. Ojos de Terciopelo
31. Quiero Ya
32. Gota en el Ojo
33. Cieguito Volador
34. No Te Pongas Azul
35. Brilla Tu Luz Para Mi
36. Callate Mark
37. Aņos
38. Noche de Paz

 Discografia: Sumo

Divididos por la Felicidad · Divididos por la Felicidad
  1985 - Ālbum
 
Llegando los Monos · Llegando los Monos
  1986 - Ālbum
 
After Chabķn · After Chabķn
  1987 - Ālbum
 
Fiebre · Fiebre
  1989 - Ālbum
 
Greatest Hits · Greatest Hits
  1991 - Best Of
 
The Collection · The Collection
  1991 - Recopilatori
 
Corpiņos en la Madrugada · Corpiņos en la Madrugada
  1992 - Reediciķ
 
El Legado de Sumo · El Legado de Sumo
  1999 - Best Of
 
Obras Cumbres · Obras Cumbres
  2000 - Doble Best Of
 

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame