www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 1996  any   
Enviar a un amic 

 

Skank, O Samba Poconé

O Samba Poconé

 

 Artista: Skank

 Col·laboracions destacades:

· Manu Chao

 Any de publicació: 1996

 Tipus: └lbum

 Track list:

1. E Uma Partida De Futebol
2. Eu Disse A Ela
3. Ze Trindade
4. Garota Nacional
5. Tao Seu
6. Sem Terra
7. Os Exilados
8. Um Dia Qualquer
9. Los Pretos
10. Sul Da America
11. Pocone
12. Chica Nacional

 Discografia: Skank

Skank · Skank
  1993 - └lbum
 
Calango · Calango
  1994 - └lbum
 
O Samba PoconÚ · O Samba PoconÚ
  1996 - └lbum
 
Siderado · Siderado
  1998 - └lbum
 
Maquinarama · Maquinarama
  2000 - └lbum
 
MTV ao Vivo · MTV ao Vivo
  2002 - Live
 
Radiola · Radiola
  2006 - └lbum
 
Carrossel · Carrossel
  2007 - └lbum
 

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame