www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 1979  any   
Enviar a un amic 

 

Nos Enfants

 

 Artista: Idir

 Any de publicació: 1979

 Tipus: Ālbum

 Discografia: Idir

A Vava Inouva · A Vava Inouva
  1976 - Ālbum
  comprar en iTunes
Nos Enfants · Nos Enfants
  1979 - Ālbum
 
Les Chasseurs de Lumičre · Les Chasseurs de Lumičre
  1993 - Ālbum
  comprar en iTunes
Identities · Identities
  1999 - Ālbum
  comprar en iTunes
Deux rives, un ręve (Best of) · Deux rives, un ręve (Best of)
  2002 - Best Of
  comprar en iTunes

 Col·laboracions destacades: Idir

Digital Mestizo · Digital Mestizo
  2001 - Doble recopilatori
 
Per Palestina · Per Palestina
  2003 - Recopilatori
 

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame