www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 2009  any   
Enviar a un amic 

 

La Vela Puerca, Normalmente Anormal

Normalmente Anormal

 

 Artista: La Vela Puerca

 Any de publicació: 2009

 Tipus: Doble CD + DVD

 Track list:

Cd1 (Directo)
01.De atar
02.Por dentro
03.Doble filo
04.Haciendose pasar por luz
05.Mañana
06.El señor
07.Colabore
08.La sin razón
09.Mi semilla
10.Va a escampar
11.El profeta
12.Para no verme más
13.Zafar
14.El viejo
15.Llenos de magia
16.José sabía

Cd2 (Inéditos)
01.Razón de ser
02.En vela
03.El cantador
04.Caridad
05.Respira

 Discografia: La Vela Puerca

Deskarado · Deskarado
  1998 - Ālbum
 
De Bichos y Flores · De Bichos y Flores
  2001 - Ālbum
 
A Contraluz · A Contraluz
  2004 - Ālbum
 
El Impulso · El Impulso
  2007 - Ālbum
  comprar en iTunes
Comprimida 1995/2009 · Comprimida 1995/2009
  2009 - Best Of
  comprar en iTunes
Normalmente Anormal · Normalmente Anormal
  2009 - Doble CD + DVD
 
Piel y hueso · Piel y hueso
  2011 - Doble ālbum
 

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame