www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 2001  any   
Enviar a un amic 

 

Un Kuartito, No pares non stop

No pares non stop

 

 Artista: Un Kuartito

 Any de publicació: 2001

 Tipus: Ālbum

 Track list:

01. Skatalitiko
02. La postal
03. Prende
04. Popocatepetl
05. Don Goyo
06. Armando
07. Tachos
08. Freedel
09. Ritual
10. Ilusiones
11. Vivimos
12. Washington bullets
13. Soy Juan
14. Sale el sol
15. Birdman

 Discografia: Un Kuartito

Sal a la Calle · Sal a la Calle
  1996 - Ālbum
 
Skalofriante · Skalofriante
  1998 - Ālbum
 
No pares non stop · No pares non stop
  2001 - Ālbum
  comprar en iTunes
Danke Für’s Nicht Kacken · Danke Für’s Nicht Kacken
  2005 - Ālbum
 
Cerca del Mar · Cerca del Mar
  2007 - Ālbum
  comprar en iTunes
Otra vez sopa! · Otra vez sopa!
  2009 - Ālbum
 

 Col·laboracions destacades: Un Kuartito

Resto Pollo Rico 2 · Resto Pollo Rico 2
  2004 - Recopilatori
 
Mirando el Mundo al Revés · Che Sudaka: Mirando el Mundo al Revés
  2007 - DVD + CD
  comprar en iTunes

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame