www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 2012  any   
Enviar a un amic 

 

Panteón Rococó, Ni Carne Ni Pescado

Ni Carne Ni Pescado

 

 Artista: Panteón Rococó

 Any de publicació: 2012

 Tipus: Àlbum

 Track list:

1. Hostilidades
2. Poema-Intro
3. Renace En La Montaña (cover Tijuana No!)
4. Déjala Tranquila (cover Ritmo Peligroso)
5. Gangsters (cover The Specials)
6. No Sé Porque (ft María Barracuda)
7. Noche Bestial (ft Kinky)
8. Quiero Bailar Contigo
9. Remmi Demmi
10. Jot Dog – Arréglame El Alma
11. DLD – La Rubia Y El Demonio
12. El Clan – Vete Lejos
13. Sonido Caballero & Pato Machete – Déjala Tranquila

 Discografia: Panteón Rococó

A La Izquierda De La Tierra · A La Izquierda De La Tierra
  1999 - Àlbum
 
Compañeros Musicales · Compañeros Musicales
  2002 - Àlbum
  comprar en iTunes
Tres Veces Tres · Tres Veces Tres
  2004 - Àlbum
  comprar en iTunes
10 Años - Un Panteon Muy Vivo · 10 Años - Un Panteon Muy Vivo
  2005 - DVD + CD Best Of
  comprar en iTunes
Buscándote · Buscándote
  2005 - EP
  comprar en iTunes
Panteón Rococó · Panteón Rococó
  2007 - Àlbum
  comprar en iTunes
Ni Carne Ni Pescado · Ni Carne Ni Pescado
  2012 - Àlbum
  comprar en iTunes

 Col·laboracions destacades: Panteón Rococó

Mondo Ska · Mondo Ska
  2004 - Recopilatori
 
Majikakonvinazion · Butumbaba: Majikakonvinazion
  2007 - Àlbum
 
Resto Pollo Rico Vol. 3 · Resto Pollo Rico Vol. 3
  2009 - Recopilatori
 
Carnaval Toda la Vida! Tributo a Los Fabulosos Cadillacs Vol. 2 · Carnaval Toda la Vida! Tributo a Los Fabulosos Cadillacs Vol. 2
  2011 - Versions
  comprar en iTunes
Lucha Amada - Musika Rebelde · Lucha Amada - Musika Rebelde
  2011 - Doble recopilatori
 

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame