www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 2005  any   
Enviar a un amic 

 

Negu Gorriak, Negu Gorriak (1990-2001)

Negu Gorriak (1990-2001)

 

 Artista: Negu Gorriak

 Any de publicació: 2005

 Discogràfica: Metak

 Tipus: DVD + CD Live

 Track list:

CD
1. Gurea da garaipena (Jon Maia)
2. Ez dut ezer esan nahi
3. Hitz egin!
4. Bost gehiago
5. Hiri gerrilaren dantza
6. Itxafero mekanikoa
7. Zipaioen matxinada
8. Nire baitan daude biak
9. Ideien kontrabandoa
10. Ez dezagun sal
11. Song number one
12. Kaixo
13. Errespetua
14. Begirunea
15. Aizu
16. NG, geurea da garaipena

 Discografia: Negu Gorriak

Negu gorriak · Negu gorriak
  1990 - Ālbum
 
Gure jarrera · Gure jarrera
  1991 - Ālbum
 
Gora Herria · Gora Herria
  1991 - EP
 
Borreroak Baditu Milaka Aurpegi · Borreroak Baditu Milaka Aurpegi
  1993 - Ālbum
 
Hipokrisiari Stop! Bilbo 93-X-30 · Hipokrisiari Stop! Bilbo 93-X-30
  1994 - Live
 
Ideia Zabaldu · Ideia Zabaldu
  1995 - Ālbum
 
Ustelkeria · Ustelkeria
  1996 - Ālbum
 
Salam, agur · Salam, agur
  1996 - Ālbum
 
Negu Gorriak (1990-2001) · Negu Gorriak (1990-2001)
  2005 - DVD + CD Live
 

 Col·laboracions destacades: Negu Gorriak

Balla e Difendi vol. 2 · Balla e Difendi vol. 2
  1996 - Recopilatori
 
Para Todos Todo Nada Para Nosotros · Para Todos Todo Nada Para Nosotros
  1997 - Recopilatori
 
Amodio eta gorrotzko kantak / Canciones de amor y odio (1984-1998) · Fermin Muguruza: Amodio eta gorrotzko kantak / Canciones de amor y odio (1984-1998)
  1998 - Recopilatori
 

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame