www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 2002  any   
Enviar a un amic 

 

QuartAumentata, Navigando

Navigando

 

 Artista: QuartAumentata

 Any de publicació: 2002

 Tipus: Ālbum

 Track list:

01 - Vai!
02 - Fimmana
03 - 'Mbiviti Nattru
04 - Scumpigghjiu
05 - Preghiera
06 - Racconto
07 - Nui Simu
08 - Il Traffico Dei Popoli
09 - Vola Vola
10 - A morti non mi tocca
11 - Navigando
12 - Richiamo

 Discografia: QuartAumentata

A notti e fatta dinnu · A notti e fatta dinnu
  1999 - Ālbum
  comprar en iTunes
Navigando · Navigando
  2002 - Ālbum
  comprar en iTunes
Insieme si puo' · Insieme si puo'
  2004 - Senzill
 
Abballamu cu ventu · Abballamu cu ventu
  2005 - Ālbum
  comprar en iTunes
U Mundu Balla · U Mundu Balla
  2007 - Ālbum
  comprar en iTunes

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame