www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 2007  any   
Enviar a un amic 

 

Los Umbanda, Musikadelante

Musikadelante

 

 Artista: Los Umbanda

 Any de publicació: 2007

 Tipus: Àlbum

 Track list:

01. El motor
02. Hacia el abismo
03. Musikadelante
04. No vuelvo más
05. Oh qué será
06. La timba y la tonga
07. Feel boom
08. King Kombucha
09. Que se te meta
10. La caminadora
11. Escuchalo
12. Umbanda machine
13. Suelta la piedra
14. Hombre dime
15. No + Yucán
16. Metiendo el beat

Veure comentaris a: Castellano

 Discografia: Los Umbanda

Mundo Disfraz · Mundo Disfraz
  1999 - Maqueta
 
Misil Popular · Misil Popular
  2001 - Maqueta
 
Híbrido! Hibridub! Hibrilove! · Híbrido! Hibridub! Hibrilove!
  2004 - Àlbum
 
Umbandubs · Umbandubs
  2005 - Remixes
 
Musikadelante · Musikadelante
  2007 - Àlbum
 
Latintropiks · Latintropiks
  2010 - Àlbum
 

 Col·laboracions destacades: Los Umbanda

Cerebrocorazon · Sirte Tircco: Cerebrocorazon
  2010 - Àlbum
 
Locos al Galope! Colifata vol. 22 · Locos al Galope! Colifata vol. 22
  2013 - Àlbum
 

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame