www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 1997  any   
Enviar a un amic 

 

Babylon Circus, Musika

Musika

 

 Artista: Babylon Circus

 Any de publicació: 1997

 Tipus: Ālbum

 Track list:

Haffi Go
Derričre L'amer
Mister Conqueror
Mighty Woman
Not So Funny
France Ta Mčre
Zatla Tribe
Let Me Run
Sufferin' Souls
La Cité Des Gones
Zonka Passer
Mister Spidon
Travailler Sans En Avoir L'air

 Discografia: Babylon Circus

Demo N°1 · Demo N°1
  1996 - Maqueta
 
Musika · Musika
  1997 - Ālbum
 
Tout Va Bien · Tout Va Bien
  1999 - EP
 
Au Marché Des Illusions · Au Marché Des Illusions
  2001 - Ālbum
 
Dances Of Resistance · Dances Of Resistance
  2004 - Ālbum
 
La Belle Etoile · La Belle Etoile
  2009 - Ālbum
  comprar en iTunes

 Col·laboracions destacades: Babylon Circus

It's a French Reggae Party 2 · It's a French Reggae Party 2
  1999 - Recopilatori
 
Sur les Roots de France · Sur les Roots de France
  2000 - Recopilatori
 
Le Capitaliste est une Ordure · Le Capitaliste est une Ordure
  2000 - Recopilatori
 
It's a Frenchy Ska Reggae Party 3 · It's a Frenchy Ska Reggae Party 3
  2001 - Recopilatori
 
Tolerance Double Zero vol.I · Tolerance Double Zero vol.I
  2002 - Doble recopilatori
 
Small Axe III, 300% indépendant · Small Axe III, 300% indépendant
  2002 - Recopilatori
 
Le ska punk dans tous ses états · Le ska punk dans tous ses états
  2003 - Recopilatori
 
Zic de Rue · Zic de Rue
  2007 - Recopilatori
 

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame