www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 2001  any   
Enviar a un amic 

 

Sud Sound System, Musica Musica

Musica Musica

 

 Artista: Sud Sound System

 Any de publicació: 2001

 Tipus: Ālbum

 Track list:

Trenula 3:44
Saro qui 4:05
Dumame tuttu 4:09
Musica musica 3:39
Mena moi doi 3:37
Se troppu chinu 3:18
None no 4:22
Nuh tradire mai 4:17
Passione 3:41
Comu a moi 3:28
Muti de iddhri 4:00
Ci č ca nuh bole 3:34
Reggae ammienzu a nui 3:52

 Discografia: Sud Sound System

Salento showcase · Salento showcase
  1994 - Ālbum
 
Comu Na Petra · Comu Na Petra
  1996 - Ālbum
  comprar en iTunes
Tradizioni ’91-’96 · Tradizioni ’91-’96
  1996 - Ālbum
 
Reggae Party · Reggae Party
  1999 - Ālbum
  comprar en iTunes
Salento showcase 2000 · Salento showcase 2000
  2000 - Ālbum
 
Musica Musica · Musica Musica
  2001 - Ālbum
  comprar en iTunes
Giallurussu · Giallurussu
  2002 - Senzill
 
Lontano · Lontano
  2003 - Ālbum
  comprar en iTunes
Fuecu Su Fuecu · Fuecu Su Fuecu
  2004 - Ālbum
  comprar en iTunes
Acqua Pe Sta Terra · Acqua Pe Sta Terra
  2005 - Ālbum
  comprar en iTunes
Live and Direct 2006 · Live and Direct 2006
  2006 - Live
  comprar en iTunes
No Playback · No Playback
  2006 - EP
  comprar en iTunes

 Col·laboracions destacades: Sud Sound System

Suonoglobal · Roy Paci & Aretuska: Suonoglobal
  2007 - Àlbum
  comprar en iTunes
4 Riddims 4 Unity · Africa Unite: 4 Riddims 4 Unity
  2007 - Versions
 

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame