www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 1999  any   
Enviar a un amic 

 

Los Umbanda, Mundo Disfraz

Mundo Disfraz

 

 Artista: Los Umbanda

 Any de publicació: 1999

 Tipus: Maqueta

 Track list:

01. Intro
02. Caiman
03. Borde Mundano
04. Interronda
05. Sin Aire
06. Mundo Disfraz
07. Interronda II
08. Inmunoral
09. Yucatan
10. La cosa mala
11. Little voice
12. S.P.N.
13. Es que no sÚ
14. Hombre dime
15. Milonga disfraz / Tu canto
16. La que baila ahÝ
17. Con toda la hierba
18. VolvÚ

Veure comentaris a: Castellano

 Discografia: Los Umbanda

Mundo Disfraz · Mundo Disfraz
  1999 - Maqueta
 
Misil Popular · Misil Popular
  2001 - Maqueta
 
HÝbrido! Hibridub! Hibrilove! · HÝbrido! Hibridub! Hibrilove!
  2004 - └lbum
 
Umbandubs · Umbandubs
  2005 - Remixes
 
Musikadelante · Musikadelante
  2007 - └lbum
 
Latintropiks · Latintropiks
  2010 - └lbum
 

 Col·laboracions destacades: Los Umbanda

Cerebrocorazon · Sirte Tircco: Cerebrocorazon
  2010 - Àlbum
 
Locos al Galope! Colifata vol. 22 · Locos al Galope! Colifata vol. 22
  2013 - Àlbum
 

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame