www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 1998  any   
Enviar a un amic 

 

Eskorzo, Mundo Bullanga

Mundo Bullanga

 

 Artista: Eskorzo

 Any de publicació: 1998

 Discogràfica: EMI

 Tipus: Àlbum

 Track list:

1. Pan Y Circo
2. Metio En Verea
3. La Flamenca
4. Reggae Pa'mai
5. El Tio Bullanguero
6. Mala Sangre
7. La Hipppie
8. Si Las Cabras Pueden Nosotros Tambien
9. Yerbagueena
10. Mi Amigo Mambru

 Discografia: Eskorzo

Yerbagüena · Yerbagüena
  1998 - Senzill
 
Mundo Bullanga · Mundo Bullanga
  1998 - Àlbum
  comprar en iTunes
La Sopa Boba · La Sopa Boba
  2001 - Senzill
 
La Sopa Boba · La Sopa Boba
  2001 - Àlbum
  comprar en iTunes
Al Compás de los Vinagres · Al Compás de los Vinagres
  2003 - EP
 
El Árbol de la Duda · El Árbol de la Duda
  2004 - Àlbum
  comprar en iTunes
Ruido · Ruido
  2004 - Senzill
 
Paraisos Artificiales · Paraisos Artificiales
  2009 - Àlbum
  comprar en iTunes
El Encanto de lo Irreverente · El Encanto de lo Irreverente
  2012 - Best Of
  comprar en iTunes

 Col·laboracions destacades: Eskorzo

Radical Mestizo · Radical Mestizo
  1999 - Recopilatori
 
Son de Nadie · Son de Nadie: Son de Nadie
  2004 - Maqueta
 
La Gran Orquesta Kamastrónica de la Zanfoña Galáctica · La Selva Sur: La Gran Orquesta Kamastrónica de la Zanfoña Galáctica
  2010 - Àlbum
  comprar en iTunes
Las Bases del Razonamiento · Sonido Vegetal: Las Bases del Razonamiento
  2013 - Àlbum
  comprar en iTunes

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame