www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 1988  any   
Enviar a un amic 

 

Les Négresses Vertes, Mlah

Mlah

 

 Artista: Les NÚgresses Vertes

 Any de publicació: 1988

 Discogràfica: Warner

 Tipus: └lbum

 Track list:

1. La Vabe
2. Zobi La Mouche
3. C'Est Pas La Mer A Boire
4. Voila L'Ete
5. Orane
6. La Faim Des Haricots
7. Les Yeax De Ton Pere
8. Il
9. L'Homme Des Marais
10. Les Rablablas Les Roubliblis
11. Marcelle Ratafia
12. La Danse Des Negresses Vertes
13. Hey Maria
14. Le Pere Magloire

 Discografia: Les NÚgresses Vertes

Mlah · Mlah
  1988 - └lbum
  comprar en iTunes
Famille Nombreuse · Famille Nombreuse
  1991 - └lbum
  comprar en iTunes
Zig-Zague · Zig-Zague
  1994 - └lbum
  comprar en iTunes
10 Remixes · 10 Remixes
  1994 - Remixes
  comprar en iTunes
En Public - Green Bus · En Public - Green Bus
  1996 - Doble Live
  comprar en iTunes
Trabendo · Trabendo
  2000 - └lbum
  comprar en iTunes
Acoustic Clubbing · Acoustic Clubbing
  2001 - └lbum
  comprar en iTunes
Le Grand DÚballage · Le Grand DÚballage
  2002 - Best Of
  comprar en iTunes
Essentials · Essentials
  2004 - Best Of
 
└ l'affiche · └ l'affiche
  2006 - Best Of
  comprar en iTunes

 Col·laboracions destacades: Les NÚgresses Vertes

Radical Mestizo dos punto mil · Radical Mestizo dos punto mil
  2000 - Recopilatori
 

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame