www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 2001  any   
Enviar a un amic 

 

Los Umbanda, Misil Popular

Misil Popular

 

 Artista: Los Umbanda

 Any de publicació: 2001

 Tipus: Maqueta

 Track list:

01. Me quita el pan
02. Incendio!
03. Que no cierre mi camino
04. La casa de la angustia
05. Arriba vas
06. Egologia
07. Flor negra
08. Muņeco
09. Será el sur
10. Pein
11. El rey de la vendetta
12. Puede que si
13. La rueda
14. No hay expectativa

Veure comentaris a: Castellano

 Discografia: Los Umbanda

Mundo Disfraz · Mundo Disfraz
  1999 - Maqueta
 
Misil Popular · Misil Popular
  2001 - Maqueta
 
Híbrido! Hibridub! Hibrilove! · Híbrido! Hibridub! Hibrilove!
  2004 - Ālbum
 
Umbandubs · Umbandubs
  2005 - Remixes
 
Musikadelante · Musikadelante
  2007 - Ālbum
 
Latintropiks · Latintropiks
  2010 - Ālbum
 

 Col·laboracions destacades: Los Umbanda

Cerebrocorazon · Sirte Tircco: Cerebrocorazon
  2010 - Àlbum
 
Locos al Galope! Colifata vol. 22 · Locos al Galope! Colifata vol. 22
  2013 - Àlbum
 

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame