www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 2007  any   
Enviar a un amic 

 

Mimi Maura, Mirando Caer la Lluvia

Mirando Caer la Lluvia

 

 Artista: Mimi Maura

 Col·laboracions destacades:

· Amparano´a

· Los Cafres

 Any de publicació: 2007

 Tipus: └lbum

 Track list:

1. EL DIA DE MI SUERTE
2. MIRANDO CAER LA LLUVIA (C/ CHANGO SPASIUK)
3. GOMMY SUNDAY
4. DOS FANTASMAS
5. SO LITTLE TIME (C/BOOM BOOM KID)
6. MY LAST LOVE (C/ BONETTO DE LOS CAFRES)
7. AMOR POR TI (C/ AMPARANOIA)
8. CUANDO TODO SE VA
9. LONELY DAYS - ESPERANDO POR TI (C/ ACTITUD MARIA MARTA)
10. MARTES
11. DOS FANTASMAS VERSION
12. TE VAS A ENCONTRAR-ACA EN MI TIERRA (C/ IOJA & DIEGO ARNEDO D DIVIDIDOS)
13. MIENTRAS DESAPARECES EN LA LUZ

 Discografia: Mimi Maura

Mimi Maura · Mimi Maura
  1999 - └lbum
 
RaÝces de Pasiˇn · RaÝces de Pasiˇn
  2001 - └lbum
 
Noches de Pasiˇn · Noches de Pasiˇn
  2001 - Live
 
Misterio · Misterio
  2002 - └lbum
 
FrenesÝ · FrenesÝ
  2004 - └lbum
 
Mirando Caer la Lluvia · Mirando Caer la Lluvia
  2007 - └lbum
  comprar en iTunes
DÝas de Sol · DÝas de Sol
  2010 - └lbum
 

 Col·laboracions destacades: Mimi Maura

Skamania! · Skamania!
  1995 - Recopilatori
 
20 Minutos · Dancing Mood: 20 Minutos
  2001 - Àlbum
 
La Vida Te Da · Amparanoïa: La Vida Te Da
  2006 - Àlbum
  comprar en iTunes
Groovin'High · Dancing Mood: Groovin'High
  2006 - Àlbum
 
Viento, Lucha y Sol · Banda Bassotti: Viento, Lucha y Sol
  2008 - Àlbum
  comprar en iTunes
Carnaval Toda la Vida! Tributo a Los Fabulosos Cadillacs Vol. 2 · Carnaval Toda la Vida! Tributo a Los Fabulosos Cadillacs Vol. 2
  2011 - Versions
  comprar en iTunes

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame