www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 1999  any   
Enviar a un amic 

 

Mimi Maura, Mimi Maura

Mimi Maura

 

 Artista: Mimi Maura

 Any de publicació: 1999

 Tipus: Àlbum

 Track list:

1. La huella (c- Chango Spasiuk)
2. Jay yo me muero
3. El apartamento
4. Dance crasher
5. Mensaje especial
6. Dulces sueños
7. Vagando
8. I'm gonna lock my heart and throw away the key
9. Loiza aldea
10. Don't stay away
11. Loiza dub

 Discografia: Mimi Maura

Mimi Maura · Mimi Maura
  1999 - Àlbum
 
Raíces de Pasión · Raíces de Pasión
  2001 - Àlbum
 
Noches de Pasión · Noches de Pasión
  2001 - Live
 
Misterio · Misterio
  2002 - Àlbum
 
Frenesí · Frenesí
  2004 - Àlbum
 
Mirando Caer la Lluvia · Mirando Caer la Lluvia
  2007 - Àlbum
  comprar en iTunes
Días de Sol · Días de Sol
  2010 - Àlbum
 

 Col·laboracions destacades: Mimi Maura

Skamania! · Skamania!
  1995 - Recopilatori
 
20 Minutos · Dancing Mood: 20 Minutos
  2001 - Àlbum
 
La Vida Te Da · Amparanoïa: La Vida Te Da
  2006 - Àlbum
  comprar en iTunes
Groovin'High · Dancing Mood: Groovin'High
  2006 - Àlbum
 
Viento, Lucha y Sol · Banda Bassotti: Viento, Lucha y Sol
  2008 - Àlbum
  comprar en iTunes
Carnaval Toda la Vida! Tributo a Los Fabulosos Cadillacs Vol. 2 · Carnaval Toda la Vida! Tributo a Los Fabulosos Cadillacs Vol. 2
  2011 - Versions
  comprar en iTunes

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame