www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 2010  any   
Enviar a un amic 

 

Invece, Migranti

Migranti

 

 Artista: Invece

 Any de publicació: 2010

 Tipus: Ālbum

 Track list:

1 U meu paisi 3:36
2 Emigranti du 2000 3:16
3 Non si poti 3:34
4 Balla urzu 2:50
5 Nui sonamu u regghe 3:45
6 Mamma li turki 3:37
7 Benvenuti immigrati 2:44
8 Vacanzi 4:09
9 Uo ci 3:54
10 Era nu paradisu 4:54
11 Columbus Day 3:54
12 Ma comu si faci 3:20
13 Canzone per Rino 3:29

 Discografia: Invece

Ma comu si faci · Ma comu si faci
  1998 - Ālbum
 
Invece · Invece
  1999 - Ālbum
 
Chisti simu · Chisti simu
  1999 - EP
 
Invece Greatest Hits · Invece Greatest Hits
  2001 - Best Of
  comprar en iTunes
Viva Cuballah · Viva Cuballah
  2006 - Ālbum
 
Migranti · Migranti
  2010 - Ālbum
  comprar en iTunes

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame