www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 2002  any   
Enviar a un amic 

 

Daniel Higiénico, Mentiras Podridas (Espectáculo Teatral)

Mentiras Podridas (Espectáculo Teatral)

 

 Artista: Daniel Higiénico

 Any de publicació: 2002

 Discogràfica: Producciones Higiénicas

 Tipus: Àlbum

 Track list:

1-La verdad....... Monólogos
2- LA COLIFLOR DE TU JARDíN... Canciones
3-El suicidio
4- UN MINUTO ANTES DE PARTIR
5-El cáncer
6- VIVIR PRODUCE CÁNCER
7-La marihuana
8- LÁGRIMAS DE MARIHUANA
9-El amor (otra vez)
10-TANGO UN COCHE
11-II La boda
12- EL BANQUETE DE BODA
13-III Los consejos
14-CONSEJO No1
15-La imagen
16- MUCHO LOOK Y POCAS NUECES
17-El ego
18- SOY EL MEJOR
19-El kaos, el mito y la mentira
20- ESTO ES UNA LOCURA
21- LAS GLORIAS DE MI FAMILIA
22- MENTIRAS PODRIDAS

 Discografia: Daniel Higiénico

Doble Hoja · Doble Hoja
  1992 - Àlbum
 
El Poder de Flipar · El Poder de Flipar
  1994 - Àlbum
 
Flipando en Colores · Flipando en Colores
  1996 - Àlbum
 
Flipando el Doble · Flipando el Doble
  1998 - Doble àlbum
 
In Laif! · In Laif!
  1999 - Àlbum
 
Lágrimas de Chimpancé · Lágrimas de Chimpancé
  2000 - Àlbum
 
Mentiras Podridas (Espectáculo Teatral) · Mentiras Podridas (Espectáculo Teatral)
  2002 - Àlbum
 
El Hombre del Tiempo · El Hombre del Tiempo
  2004 - Àlbum
  comprar en iTunes
La rebelión de los niños con problemas emocionales · La rebelión de los niños con problemas emocionales
  2007 - Àlbum
  comprar en iTunes
6.000 Millones · 6.000 Millones
  2010 - Àlbum
  comprar en iTunes

 Col·laboracions destacades: Daniel Higiénico

Mariatchi Boogie · Mariatchi Boogie
  2006 - Recopilatori
 
Música contra la represión · Música contra la represión
  2011 - Recopilatori
  comprar en iTunes

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame