www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 2009  any   
Enviar a un amic 

 

Mallacán, Mar de Suenios

Mar de Suenios

 

 Artista: Mallacán

 Any de publicació: 2009

 Tipus: Àlbum

 Track list:

01. Presens
02. Si tu yes luen
03. Canta trista d'Irina
04. Camins sin fin
05. X.W.Q.
06. Eslampar
07. Os zagals de o ziel
08. A escuela de o mundo al rabes
09. Solenco
10. Amanixer II
11. Trobar-te
12. Policetown
13. Solenco dub
14. Carta d'adios

 Discografia: Mallacán

Entalto a reboluzión · Entalto a reboluzión
  1995 - Àlbum
 
Luen D'o Paradiso · Luen D'o Paradiso
  1999 - Àlbum
 
Chera, Chera! · Chera, Chera!
  2002 - Àlbum
 
País zierzo · País zierzo
  2005 - Àlbum
  comprar en iTunes
Mar de Suenios · Mar de Suenios
  2009 - Àlbum
 

 Col·laboracions destacades: Mallacán

Lucha Amada - Musika Rebelde · Lucha Amada - Musika Rebelde
  2011 - Doble recopilatori
 

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame