www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 2000  any   
Enviar a un amic 

 

Skank, Maquinarama

Maquinarama

 

 Artista: Skank

 Any de publicació: 2000

 Tipus: Ālbum

 Track list:

1. Água E Fogo
2. Tręs Lados
3. Ela Desapareceu
4. Balada Do Amor Inabalável
5. Canįão Noturna
6. Muįulmano
7. Maquinarama
8. Rebelião
9. Última Guerra
10. Fica
11. Ali
12. Preto Damião

 Discografia: Skank

Skank · Skank
  1993 - Ālbum
 
Calango · Calango
  1994 - Ālbum
 
O Samba Poconé · O Samba Poconé
  1996 - Ālbum
 
Siderado · Siderado
  1998 - Ālbum
 
Maquinarama · Maquinarama
  2000 - Ālbum
 
MTV ao Vivo · MTV ao Vivo
  2002 - Live
 
Radiola · Radiola
  2006 - Ālbum
 
Carrossel · Carrossel
  2007 - Ālbum
 

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame