www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 2004  any   
Enviar a un amic 

 

La Kinky Beat, Made in Barna

Made in Barna

 

 Artista: La Kinky Beat

 Col·laboracions destacades:

· Cheb Balowski

· Muchachito Bombo Infierno

· Gambeat

 Any de publicació: 2004

 Discogràfica: Kasba Music

 Tipus: Àlbum

 Track list:

1. Freedom
2. Made In Barna
3. Lo Llevas Claro!
4. Pirata Capitan
5. No Sun
6. No Es Lo Mismo
7. Yeah Man
8. Mi No Me Busques, A
9. Maria Maria
10. Super Bass
11. My Lover
12. Kinky Jungle
13. Maria Cristina
14. All Access
15. I Come From...

LA KINKY BEAT la van formar Matahary, Willy Fuego (ambdós cantants) i Gerard (bateria, membre de Radio Bemba) amb Donato i Manel (baixista i percussionista de la ja mítica banda barcelonina Trimelón) als que posteriorment es va unir Madjid (guitarra, de Radio Bemba); en només un any han esdevingut una de les bandes de referència de la música mestissa a Barcelona.

Després d’una primera temporada de gira contínua per gairebé tota la Península, més Alemanya, França, Holanda, Itàlia, Suïssa i Bèlgica, LA KINKY BEAT ha dedicat part de la primavera a preparar el seu primer disc, que es publicarà el 13 de setembre per KASBA MUSIC i el distribuirà K-Industria.

El disc inclou 15 temes que es mouen entre el rock steady, el reggae, el punk i el costat més salvatge del mestissatge, compta amb un disseny exquisit de Ferzeta (que ja havia col.laborat amb Trimelón) i ha estat produit per Stephane Carteaux (productor de Cheb Balowski o Trimelón, entre d’altres) juntament amb David Bourguignon (músic de Radio Bemba que també ha realitzat actuacions esporàdiques amb La Kinky) i el mateix grup. Entre les col.laboracions trobem alguns amics que ja van gravar a la maqueta, com el mateix David (guitarra), Arecio Smith (teclat, actualment integrat al directe del grup) o Petete (trombó), i a alguns companys de carretera com Yacine (Cheb Balowski), Gambeat (Radio Bemba) o Muchachito (Trimelón).

Aquesta és també la primera referència comercial de KASBA MUSIC, nou segell establert a Barcelona, creat per diferents persones relacionades molt de prop amb l’escena barcelonina: David Bourguignon (músic de Radio Bemba, Trimelón, Color Humano...), Stephane Carteaux (músic de Color Humano, tècnic de Trimelón, Cheb Balowski...), Tomás Arroyos (músic de Color Humano, Dusminguet...), Joni (mànager, Hace Color) i Enric Pedascoll (productor, K Industria Cultural).

 Discografia: La Kinky Beat

La Kinky Beat - demo & remixes · La Kinky Beat - demo & remixes
  2004 - Maqueta
 
Made in Barna · Made in Barna
  2004 - Àlbum
  comprar en iTunes
RMXMadeInBarna · RMXMadeInBarna
  2005 - Remixes
  comprar en iTunes
One More Time · One More Time
  2006 - Àlbum
  comprar en RadioChango | iTunes
04-06 · 04-06
  2007 - Recopilatori
 
Karate Beat · Karate Beat
  2008 - Àlbum
  comprar en iTunes
Remixes by Zion Train & Mad Professor · Remixes by Zion Train & Mad Professor
  2009 - Senzill
 
Massive Underground · Massive Underground
  2011 - Àlbum
  comprar en iTunes

 Col·laboracions destacades: La Kinky Beat

RadioChango Añejo Reserva vol.I · RadioChango Añejo Reserva vol.I
  2005 - Recopilatori
 
Barcelona Raval Sessions 2 · Barcelona Raval Sessions 2
  2005 - Doble recopilatori
 
Mundo Mestizo 2 · Mundo Mestizo 2
  2007 - Recopilatori
 
Recording · Chalart58: Recording
  2007 - Àlbum
  comprar en iTunes
For Ever · Fufü-Ai: For Ever
  2007 - Àlbum
  comprar en iTunes
EsperanSaharaui · EsperanSaharaui
  2007 - Recopilatori
 
Milakabilaka · Fermin Muguruza: Milakabilaka
  2007 - Senzill
 
Muévete Bien - Sabor Mestizo · Muévete Bien - Sabor Mestizo
  2007 - Recopilatori
 
Visca la Vida (10 anys Hace Color) · Visca la Vida (10 anys Hace Color)
  2008 - Recopilatori
 
RadioChango Añejo Reserva 7 Años · RadioChango Añejo Reserva 7 Años
  2008 - Doble recopilatori
  comprar en RadioChango
Asthmatic Lion Sound Systema · Fermin Muguruza: Asthmatic Lion Sound Systema
  2008 - Àlbum
  comprar en iTunes
La Conexión · Rude: La Conexión
  2009 - Doble àlbum
 
Boom Bastard · Electroputas: Boom Bastard
  2010 - Àlbum
 
Proyectos de Conciencia, Vol. II · Proyectos de Conciencia, Vol. II
  2010 - Recopilatori
 
Ex-cusas · Brujo: Ex-cusas
  2010 - EP
  comprar en RadioChango
Música contra la represión · Música contra la represión
  2011 - Recopilatori
  comprar en iTunes
Cat Samurai · La Bundu Band: Cat Samurai
  2011 - Àlbum
  comprar en iTunes

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame