www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 1998  any   
Enviar a un amic 

 

Invece, Ma comu si faci

Ma comu si faci

 

 Artista: Invece

 Any de publicació: 1998

 Tipus: Ālbum

 Track list:

01 COLUMBU'S DAY (De Luca-Scoleri)

02 UO-CI (Scoleri-Napoli-De Luca)

03 RADIO CIA (De Luca-Scoleri)

04 MA COMU SI FACI (De Luca-Scoleri)

06 SPOT (De Luca-Scoleri)

07 SONA SONA (De Luca-Scoleri)

08 VOLI FATTA (De Luca-Scoleri)

09 LA STRADA (De Luca-Scoleri)

10 E' SOLO UN' IMMAGINE (De Luca-Scoleri)

 Discografia: Invece

Ma comu si faci · Ma comu si faci
  1998 - Ālbum
 
Invece · Invece
  1999 - Ālbum
 
Chisti simu · Chisti simu
  1999 - EP
 
Invece Greatest Hits · Invece Greatest Hits
  2001 - Best Of
  comprar en iTunes
Viva Cuballah · Viva Cuballah
  2006 - Ālbum
 
Migranti · Migranti
  2010 - Ālbum
  comprar en iTunes

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame