www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 2005  any   
Enviar a un amic 

 

No Te Va Gustar, MVD 05.03.05

MVD 05.03.05

 

 Artista: No Te Va Gustar

 Any de publicació: 2005

 Tipus: DVD Live

 Track list:

01- Solo
02- Me Cuesta Creer
03- No Te Quiero Acá
04- La Única Voz
05- Who The Cap Fit - Voy
06- Nada Para Ver
07- Adiós
08- No Necesito Nada
09- Cosa Linda - Clara
10- Verte Reír
11- Como Brillaba Tu Alma
12- Al Vacío
13- Mucho Más Feliz
14- Reevolución
15- Te Quiero Más
16- Voces Del Tiempo
17- Tenés Que Saltar
18- No Hay Dolor
19- Más Mejor
20- Te Voy A Llevar
21- No Era Cierto
22- Naranjo En Flor (Extra)
23- Set De Percusión (Extra)
24- Ya Entendí (Extra)

 Discografia: No Te Va Gustar

Sólo de noche · Sólo de noche
  1999 - Àlbum
  comprar en iTunes
Este fuerte viento que sopla · Este fuerte viento que sopla
  2002 - Àlbum
  comprar en iTunes
Aunque cueste ver el sol · Aunque cueste ver el sol
  2004 - Àlbum
  comprar en iTunes
MVD 05.03.05 · MVD 05.03.05
  2005 - DVD Live
 
Todo es tan inflamable · Todo es tan inflamable
  2006 - Àlbum
  comprar en iTunes
Tan · Tan
  2007 - DVD + CD
  comprar en iTunes
El Camino Mas Largo · El Camino Mas Largo
  2008 - Àlbum
  comprar en iTunes
Por lo Menos Hoy · Por lo Menos Hoy
  2010 - Àlbum
  comprar en iTunes
Publico · Publico
  2012 - Doble Live
  comprar en iTunes
El Calor del Pleno Invierno · El Calor del Pleno Invierno
  2012 - Àlbum
  comprar en iTunes

 Col·laboracions destacades: No Te Va Gustar

Mundo Mestizo · Mundo Mestizo
  2004 - Recopilatori
 
A Bush no le va a gustar · A Bush no le va a gustar
  2006 - Recopilatori
 
Resto Pollo Rico Vol. 3 · Resto Pollo Rico Vol. 3
  2009 - Recopilatori
 
Acá y Ahora · La Zurda: Acá y Ahora
  2010 - Àlbum
  comprar en iTunes

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame