www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 2002  any   
Enviar a un amic 

 

Skank, MTV ao Vivo

MTV ao Vivo

 

 Artista: Skank

 Any de publicació: 2002

 Tipus: Live

 Track list:

1. ╔ Uma Partida de Futebol
2. Esmola
3. Pacato CidadŃo
4. Jackie Tequila
5. Acima Do Sol
6. Balada Do Amor Inabalßvel
7. Trŕs Lados
8. TŃo Seu
9. Saideira
10. Resposta
11. Te Ver
12. Estare Prendido en Tus Dedos (Wrapped Around Your Finger)
13. Tanto (I Want You)
14. CanšŃo Noturna
15. Ali
16. Garota Nacional
17. ╔ Proibido Fumar

 Discografia: Skank

Skank · Skank
  1993 - └lbum
 
Calango · Calango
  1994 - └lbum
 
O Samba PoconÚ · O Samba PoconÚ
  1996 - └lbum
 
Siderado · Siderado
  1998 - └lbum
 
Maquinarama · Maquinarama
  2000 - └lbum
 
MTV ao Vivo · MTV ao Vivo
  2002 - Live
 
Radiola · Radiola
  2006 - └lbum
 
Carrossel · Carrossel
  2007 - └lbum
 

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame