www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 2005  any   
Enviar a un amic 

 

Skalariak, Luz Rebelde

Luz Rebelde

 

 Artista: Skalariak

 Any de publicació: 2005

 Tipus: Ŕlbum

 Track list:

01. Sarrera V
02. Global musik
03. Corazón rebelde
04. Anti-canción
05. Rude control
06. Ale
07. Luz rebelde
08. Hartu
09. Queremos más
10. Maldito
11. Segapotoen lurraldea
12. Oil bombs
13. Preso del sábado
14. Dónde está la luz
15. Sarrera V (reprise)

 Discografia: Skalariak

Skalariak · Skalariak
  1997 - Ŕlbum
  comprar en iTunes
Sólo Vivir · Sólo Vivir
  1998 - Senzill
 
Klub Ska · Klub Ska
  1999 - Ŕlbum
  comprar en iTunes
Skalari Rude Club · Skalari Rude Club
  2001 - Senzill
 
En la Kalle · En la Kalle
  2001 - Ŕlbum
  comprar en iTunes
Vodka Revolución · Vodka Revolución
  2001 - Senzill
 
Radio Ghetto · Radio Ghetto
  2003 - Ŕlbum
  comprar en iTunes
Luz Rebelde · Luz Rebelde
  2005 - Ŕlbum
  comprar en iTunes
Skalariak 1997-2002 · Skalariak 1997-2002
  2006 - DVD + CD Best Of
  comprar en iTunes
Ska Republic Concert · Ska Republic Concert
  2008 - Doble CD + DVD
  comprar en iTunes

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame