www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 1999  any   
Enviar a un amic 

 

Mallacán, Luen D'o Paradiso

Luen D'o Paradiso

 

 Artista: Mallacán

 Any de publicació: 1999

 Tipus: Àlbum

 Track list:

1. Astí y agora
2. Mullers d'o mundo
3. Os güellos d'a medrana
4. Palestina resiste
5. En o preto d'a baralla
6. Romanze-rap
7. Faxistas, razistas...
8. Chernobyl reggae
9. Cal luitar por o futuro d'a nuestra fabla
10. Creyatibidá
11. Muxon de fierro
12. Gora Herria

 Discografia: Mallacán

Entalto a reboluzión · Entalto a reboluzión
  1995 - Àlbum
 
Luen D'o Paradiso · Luen D'o Paradiso
  1999 - Àlbum
 
Chera, Chera! · Chera, Chera!
  2002 - Àlbum
 
País zierzo · País zierzo
  2005 - Àlbum
  comprar en iTunes
Mar de Suenios · Mar de Suenios
  2009 - Àlbum
 

 Col·laboracions destacades: Mallacán

Lucha Amada - Musika Rebelde · Lucha Amada - Musika Rebelde
  2011 - Doble recopilatori
 

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame