www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 2008  any   
Enviar a un amic 

 

Las Manos de Filippi, Los Métodos Piqueteros

Los Métodos Piqueteros

 

 Artista: Las Manos de Filippi

 Any de publicació: 2008

 Tipus: Best Of

 Track list:

1. Organización
2. IPHG
3. Los Metodos Piqueteros
4. Biblias
5. Las Tetas de Batato
6. Ballenas
7. Latino
8.Droop
9. La Selección Nacional
10. Alí, Esper y Choi
11. FA.SIN.PAT.
12. Gracias por ser amigo de Bush
13. Sr. Cobranza

 Discografia: Las Manos de Filippi

Reir por no llorar · Reir por no llorar
  1996 - Àlbum
 
Arriba las manos, esto es el Estado · Arriba las manos, esto es el Estado
  1998 - Àlbum
 
Las Manos Santas van a Misa · Las Manos Santas van a Misa
  2000 - EP
 
Hasta las Manos · Hasta las Manos
  2002 - Àlbum
 
Fiesta Señores · Fiesta Señores
  2005 - Live
 
Control Obrero · Control Obrero
  2007 - Doble àlbum
 
Los Métodos Piqueteros · Los Métodos Piqueteros
  2008 - Best Of
 
La Calesita de Mamanis · La Calesita de Mamanis
  2011 - Àlbum
 

 Col·laboracions destacades: Las Manos de Filippi

Alta Tensión · Alta Tensión
  1995 - Recopilatori
 

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame