www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 2011  any   
Enviar a un amic 

 

Desorden Público, Los Contrarios

Los Contrarios

 

 Artista: Desorden P˙blico

 Any de publicació: 2011

 Tipus: └lbum

 Track list:

1. Sale El Sol
2. Música de Fiesta
3. Ciudad de los Locos
4. El Poder Emborracha (ft. Ruben Albarrán)
5. Los Caimanes
6. Preludio a Los Contrarios
7. Los Contrarios
8. Tierra de Gigantes
9. City of the Dead (The Clash) (ft. Enzo Villaparedes, Campino)
10. Llora por un Dólar
11. Cristo Navaja
12. Dispersos
13. Los Dados de la Muerte (ft. Kanikazu Tanaka)
14. Dios y El Diablo Dijeron Que Eres Mía
15. It Must Be Love

 Discografia: Desorden P˙blico

Desorden P˙blico · Desorden P˙blico
  1988 - └lbum
 
En Descomposiciˇn · En Descomposiciˇn
  1990 - └lbum
 
Canto Popular de la Vida y Muerte · Canto Popular de la Vida y Muerte
  1993 - └lbum
 
Plomo Revienta · Plomo Revienta
  1997 - └lbum
 
┐Dˇnde estß el Futuro? · ┐Dˇnde estß el Futuro?
  1999 - └lbum
 
Diablo · Diablo
  2001 - └lbum
  comprar en iTunes
The Ska Album · The Ska Album
  2004 - └lbum
  comprar en iTunes
Estrellas del caos · Estrellas del caos
  2006 - └lbum
  comprar en iTunes
Los Contrarios · Los Contrarios
  2011 - └lbum
  comprar en iTunes
Nada Novedoso · Nada Novedoso
  2013 - └lbum
 

 Col·laboracions destacades: Desorden P˙blico

Brigadistak Sound System · Fermin Muguruza: Brigadistak Sound System
  1999 - Àlbum
 
Radical Mestizo dos punto mil · Radical Mestizo dos punto mil
  2000 - Recopilatori
 
Resto Pollo Rico · Resto Pollo Rico
  2003 - Recopilatori
 
Mundo Mestizo · Mundo Mestizo
  2004 - Recopilatori
 
Resto Pollo Rico 2 · Resto Pollo Rico 2
  2004 - Recopilatori
 
Muévete Bien - Sabor Mestizo · Muévete Bien - Sabor Mestizo
  2007 - Recopilatori
 
Resto Pollo Rico Vol. 3 · Resto Pollo Rico Vol. 3
  2009 - Recopilatori
 

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame