www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 2003  any   
Enviar a un amic 

 

Loic Da Silva joue La Ruda Salska

 

 Artista: La Ruda

 Any de publicació: 2003

 Tipus: Ālbum

 Discografia: La Ruda

Le Prix du Silence · Le Prix du Silence
  1996 - Ālbum
 
L'Art de la Joie · L'Art de la Joie
  1998 - Ālbum
 
La Ruda Salska en Concert · La Ruda Salska en Concert
  2000 - Live
  comprar en iTunes
Passager du Réel · Passager du Réel
  2001 - Ālbum
 
Loic Da Silva joue La Ruda Salska · Loic Da Silva joue La Ruda Salska
  2003 - Ālbum
 
24 Images Secondes · 24 Images Secondes
  2004 - Ālbum
  comprar en iTunes
La Ruda dans la Vapeur et le Bruit · La Ruda dans la Vapeur et le Bruit
  2005 - Doble Live
  comprar en iTunes
La Trajectoire De L'homme Canon · La Trajectoire De L'homme Canon
  2006 - Ālbum
 
Les Bonnes Manieres · Les Bonnes Manieres
  2007 - Ālbum
 
Grand Soir · Grand Soir
  2009 - Ālbum
  comprar en iTunes

 Col·laboracions destacades: La Ruda

Let's Skank ! vol. 1 · Let's Skank ! vol. 1
  1997 - Recopilatori
 
It's a French Reggae Party · It's a French Reggae Party
  1998 - Recopilatori
 
Let's Skank ! vol. 2 · Let's Skank ! vol. 2
  1999 - Recopilatori
 
It's a French Reggae Party 2 · It's a French Reggae Party 2
  1999 - Recopilatori
 
Mano Negra Illegal · Mano Negra Illegal
  2001 - Recopilatori
 
It's a Frenchy Ska Reggae Party 3 · It's a Frenchy Ska Reggae Party 3
  2001 - Recopilatori
 
Le ska punk dans tous ses états · Le ska punk dans tous ses états
  2003 - Recopilatori
 

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame