www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 2006  any   
Enviar a un amic 

 

Sud Sound System, Live and Direct 2006

Live and Direct 2006

 

 Artista: Sud Sound System

 Any de publicació: 2006

 Discogràfica: V2

 Tipus: Live

 Track list:

Ciao Amore 3:14
Na Sciurnata Bona 2:57
Fuecu su Feucu 5:01
Tocca Lu Cielu 4:18
Le Radici Ca Tieni 6:20
Acqua pe' sta Terra 3:17
Giungla 4:33
Lontano 5:01
Saro Qui 4:46
Solo Se Tu Vuoi 3:42
Strade Rosse 4:22
Sciamu A Ballare 5:17
Reggae Calypso 3:21
Erba Erba 6:28
Filo De Ientu 3:55
La Romanella 5:48
Me Basta Lu Sule 4:58

 Discografia: Sud Sound System

Salento showcase · Salento showcase
  1994 - Ālbum
 
Comu Na Petra · Comu Na Petra
  1996 - Ālbum
  comprar en iTunes
Tradizioni ’91-’96 · Tradizioni ’91-’96
  1996 - Ālbum
 
Reggae Party · Reggae Party
  1999 - Ālbum
  comprar en iTunes
Salento showcase 2000 · Salento showcase 2000
  2000 - Ālbum
 
Musica Musica · Musica Musica
  2001 - Ālbum
  comprar en iTunes
Giallurussu · Giallurussu
  2002 - Senzill
 
Lontano · Lontano
  2003 - Ālbum
  comprar en iTunes
Fuecu Su Fuecu · Fuecu Su Fuecu
  2004 - Ālbum
  comprar en iTunes
Acqua Pe Sta Terra · Acqua Pe Sta Terra
  2005 - Ālbum
  comprar en iTunes
Live and Direct 2006 · Live and Direct 2006
  2006 - Live
  comprar en iTunes
No Playback · No Playback
  2006 - EP
  comprar en iTunes

 Col·laboracions destacades: Sud Sound System

Suonoglobal · Roy Paci & Aretuska: Suonoglobal
  2007 - Àlbum
  comprar en iTunes
4 Riddims 4 Unity · Africa Unite: 4 Riddims 4 Unity
  2007 - Versions
 

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame