www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 2008  any   
Enviar a un amic 

 

Kultur Shock, Live In Europe

Live In Europe

 

 Artista: Kultur Shock

 Any de publicació: 2008

 Tipus: Live

 Track list:

Duna 3:52
Tutti Frutti 3:55
Tango la Victoir 4:58
Istanbul 4:27
Mastika 3:53
God Is Busy 3:44
Romana 6:19
Zumbul 10:01
Gino Loves You 2:05
Nadjia 3:30
Seamstress 3:11
Horse Thief 4:12
Sarajevo 4:06
Mustafa 3:20
Hashishi 5:20
Moj Dilbere 11:23

 Discografia: Kultur Shock

Live In America · Live In America
  1999 - Ālbum
 
Fucc the I.N.S. · Fucc the I.N.S.
  2001 - Ālbum
  comprar en iTunes
Kultura Dictatura · Kultura Dictatura
  2004 - Ālbum
  comprar en iTunes
We Came To Take Your Jobs Away · We Came To Take Your Jobs Away
  2006 - Ālbum
  comprar en iTunes
Live In Europe · Live In Europe
  2008 - Live
  comprar en iTunes
Integration · Integration
  2009 - Ālbum
  comprar en iTunes
Ministry of Kultur · Ministry of Kultur
  2011 - Ālbum
 

 Col·laboracions destacades: Kultur Shock

Papier Mullat · Nour: Papier Mullat
  2007 - Àlbum
  comprar en iTunes
Visca la Vida (10 anys Hace Color) · Visca la Vida (10 anys Hace Color)
  2008 - Recopilatori
 
Lucha Amada - Musika Rebelde · Lucha Amada - Musika Rebelde
  2011 - Doble recopilatori
 

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame