www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 2006  any   
Enviar a un amic 

 

Seeed, Live

Live

 

 Artista: Seeed

 Any de publicació: 2006

 Tipus: DVD + CD Live

 Track list:

1. Wir sind Seeed - Reeemix (Live Berlin Wuhlheide 2004) 2:07
2. Aufstehn (Live Berlin Arena 2006) 3:49
3. Stand Up (Live Berlin Arena 2006) 2:33
4. Schwinger (Live Das Fest Karlsruhe 2006) 3:27
5. She Got Me Twisted (Live Berlin Arena 2006) 3:16
6. Please (Live Dresden 2006) 1:58
7. Waterpumpee (Live Berlin Wuhlheide 2004) 3:16
8. Release (Live Dresden 2006) 3:05
9. Shake Baby Shake (Live Berlin Wuhlheide 2004) 2:50
10. Goose Bumps / Fire In The Morning (Live Berlin Arena 2006) 3:53
11. Music Monks (Live Berlin Arena 2006) 3:29
12. Grosshirn (Live Berlin Arena 2006) 2:46
13. Psychodelic Kingdom (Live Berlin Arena 2006) 2:41
14. Next..!! (Live Berlin Arena 2006) 3:21
15. Same Jame (Live Berlin Arena 2006) 2:10
16. Ding (Live Das Fest Karlsruhe 2006) 5:09
17. Dancehall Caballeros (Live Dresden 2006) 3:01
18. King Radriguez (Live Das Fest Karlsruhe 2006) 3:08
19. Respectness (Live Oberhausen 2006) 3:55
20. Dickes B (Live Das Fest Karlsruhe 2006) 6:06
21. Pressure (Live Berlin Wuhlheide 2004) 2:42

 Discografia: Seeed

New Dubby Conquerors · New Dubby Conquerors
  2001 - Ālbum
  comprar en iTunes
Music Monks · Music Monks
  2002 - Ālbum
  comprar en iTunes
Music Monks · Music Monks
  2004 - Reediciķ
 
Next! · Next!
  2005 - Ālbum
 
Next! · Next!
  2006 - Reediciķ
  comprar en iTunes
Live · Live
  2006 - DVD + CD Live
 
Seeed · Seeed
  2012 - Ālbum
 

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame