www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 1998  any   
Enviar a un amic 

 

El Gran Silencio, Libres y Locos

Libres y Locos

 

 Artista: El Gran Silencio

 Any de publicació: 1998

 Discogràfica: EMI

 Tipus: Ālbum

 Track list:

1. Guacharaca Scratch
2. Dormir Sonando
3. Peridio
4. Decadencia
5. Contrareloj
6. Con Sangre Del Norte
7. No Sabemos Amar
8. Mitote
9. Rehilete
10. Piporro's Taconazo
11. Creaturas De Luz
12. Tonta Cancion De Amor No.2
13. Columpio
14. Libres Y Locos

 Discografia: El Gran Silencio

Libres y Locos · Libres y Locos
  1998 - Ālbum
  comprar en iTunes
Chuntaros Radio Poder · Chuntaros Radio Poder
  2000 - Ālbum
  comprar en iTunes
Super Riddim Internacional Vol.1 · Super Riddim Internacional Vol.1
  2003 - Ālbum
  comprar en iTunes
Super Riddim Internacional Vol.2 · Super Riddim Internacional Vol.2
  2003 - Ālbum
 
Comunicaflow underground · Comunicaflow underground
  2007 - Ālbum
  comprar en iTunes
Vi-Vo · Vi-Vo
  2008 - Doble Live
 
Revolusound Contra Systema · Revolusound Contra Systema
  2010 - Ālbum
 

 Col·laboracions destacades: El Gran Silencio

Radical Mestizo dos punto mil · Radical Mestizo dos punto mil
  2000 - Recopilatori
 
Peret Rey de la Rumba · Peret Rey de la Rumba
  2000 - Recopilatori
 
Fuerza Vol.1 · Fuerza Vol.1
  2000 - Recopilatori
 
KCRW Sounds Eclectico · KCRW Sounds Eclectico
  2005 - Recopilatori
  comprar en iTunes

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame