www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 1993  any   
Enviar a un amic 

 

Idir, Les Chasseurs de Lumière

Les Chasseurs de Lumière

 

 Artista: Idir

 Any de publicació: 1993

 Tipus: Ālbum

 Track list:

1. Ay Alxir Inu (Tendresse)
2. Anda Yella (La Longue Attente)
3. Adrar (La silence De La Montagne)
4. Ad Nuyal (Nous Reviendrons)
5. Snitraw (Ma Guitare)
6. Yelha Wurar (Air De La Fete)
7. Baba-S (Papa)
8. Ageggig (La Fleur)
9. Mimmi (Mon Petit)
10. A Behri T Meddit (Le Vent Du Soir)
11. Snitraw
12. Isaltiyen (Kabylie-Bretagne)
13. Byan Warrac Byan Warrac (Les Enfants Veulent)
14. Ameddyaz (La Mort Du Poete)
15. At Zik (Poeme Ecologique)
16. Twareg (Les Touaregs)

 Discografia: Idir

A Vava Inouva · A Vava Inouva
  1976 - Ālbum
  comprar en iTunes
Nos Enfants · Nos Enfants
  1979 - Ālbum
 
Les Chasseurs de Lumičre · Les Chasseurs de Lumičre
  1993 - Ālbum
  comprar en iTunes
Identities · Identities
  1999 - Ālbum
  comprar en iTunes
Deux rives, un ręve (Best of) · Deux rives, un ręve (Best of)
  2002 - Best Of
  comprar en iTunes

 Col·laboracions destacades: Idir

Digital Mestizo · Digital Mestizo
  2001 - Doble recopilatori
 
Per Palestina · Per Palestina
  2003 - Recopilatori
 

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame