www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 2007  any   
Enviar a un amic 

 

La Ruda, Les Bonnes Manieres

Les Bonnes Manieres

 

 Artista: La Ruda

 Any de publicació: 2007

 Tipus: Ālbum

 Track list:

01 Tout Va Bien
02 Tant D'argent Dans Le Monde
03 Un Et Un Font Trois
04 Si J'étais Une Histoire
05 Que Le Bon L'emporte
06 De La Vie Jusqu'au Cou
07 La Trajectoire De L'homme Canon
08 Rien Venir
09 L'empire Du Moi
10 Le Prix Du Silence
11 La Fumée Des Gauloises

 Discografia: La Ruda

Le Prix du Silence · Le Prix du Silence
  1996 - Ālbum
 
L'Art de la Joie · L'Art de la Joie
  1998 - Ālbum
 
La Ruda Salska en Concert · La Ruda Salska en Concert
  2000 - Live
  comprar en iTunes
Passager du Réel · Passager du Réel
  2001 - Ālbum
 
Loic Da Silva joue La Ruda Salska · Loic Da Silva joue La Ruda Salska
  2003 - Ālbum
 
24 Images Secondes · 24 Images Secondes
  2004 - Ālbum
  comprar en iTunes
La Ruda dans la Vapeur et le Bruit · La Ruda dans la Vapeur et le Bruit
  2005 - Doble Live
  comprar en iTunes
La Trajectoire De L'homme Canon · La Trajectoire De L'homme Canon
  2006 - Ālbum
 
Les Bonnes Manieres · Les Bonnes Manieres
  2007 - Ālbum
 
Grand Soir · Grand Soir
  2009 - Ālbum
  comprar en iTunes

 Col·laboracions destacades: La Ruda

Let's Skank ! vol. 1 · Let's Skank ! vol. 1
  1997 - Recopilatori
 
It's a French Reggae Party · It's a French Reggae Party
  1998 - Recopilatori
 
Let's Skank ! vol. 2 · Let's Skank ! vol. 2
  1999 - Recopilatori
 
It's a French Reggae Party 2 · It's a French Reggae Party 2
  1999 - Recopilatori
 
Mano Negra Illegal · Mano Negra Illegal
  2001 - Recopilatori
 
It's a Frenchy Ska Reggae Party 3 · It's a Frenchy Ska Reggae Party 3
  2001 - Recopilatori
 
Le ska punk dans tous ses états · Le ska punk dans tous ses états
  2003 - Recopilatori
 

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame