www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 1993  any   
Enviar a un amic 

 

Gnawa Diffusion, Légitme Différence

Légitme Différence

 

 Artista: Gnawa Diffusion

 Any de publicació: 1993

 Tipus: EP

 Track list:

1. Saharagga
2. Facteur monnaie
3. Bleu Blanc Girophare
4. La Talavision
5. Le blues des Milles et une Nuits

 Discografia: Gnawa Diffusion

Légitme Différence · Légitme Différence
  1993 - EP
 
Ombre-Elle · Ombre-Elle
  1997 - Senzill
 
Inaâl Ding Dingue Dong · Inaâl Ding Dingue Dong
  1997 - Senzill
 
Algeria · Algeria
  1997 - Àlbum
 
Bab El Oued Kingston · Bab El Oued Kingston
  1999 - Àlbum
 
Ouvrez les Stores · Ouvrez les Stores
  1999 - Senzill
 
Live DZ · Live DZ
  2002 - Doble Live
 
Souk System · Souk System
  2003 - Àlbum
 
Fucking Cowboys: Live in Paris · Fucking Cowboys: Live in Paris
  2007 - DVD + CD Live
  comprar en iTunes

 Col·laboracions destacades: Gnawa Diffusion

It's a French Reggae Party · It's a French Reggae Party
  1998 - Recopilatori
 
Tolerance Double Zero vol.I · Tolerance Double Zero vol.I
  2002 - Doble recopilatori
 
Per Palestina · Per Palestina
  2003 - Recopilatori
 
Mundo Mestizo 2 · Mundo Mestizo 2
  2007 - Recopilatori
 

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame