www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 1998  any   
Enviar a un amic 

 

Lou Dalfin, Le viatge

Le viatge

 

 Artista: Lou Dalfin

 Any de publicació: 1998

 Tipus: └lbum

 Track list:

Seguida de Rigodons: I ruban - Roncicoronci - Venez, Venez / Chanson d'Abandon - Gando / Set saut / Seguida de Correntas: D'parant - Gran Dio - De poi de Pomaret / Bel Jovenet / Lo Viatge / Danšum / Seguida de Boreias: Las olhanhas - Lo serioc / Chanson di esposas / La Frema Lorda / Se chanta / Granda Aiga

 Discografia: Lou Dalfin

En franso i ero de grando guero · En franso i ero de grando guero
  1982 - └lbum
 
L'aze d'Alegre · L'aze d'Alegre
  1984 - └lbum
 
W Jan d'l'Eiretto · W Jan d'l'Eiretto
  1992 - └lbum
 
Gibous, bagase e bandý · Gibous, bagase e bandý
  1995 - └lbum
 
Radio Occitania libra · Radio Occitania libra
  1997 - Live
 
Le viatge · Le viatge
  1998 - └lbum
 
La flor de Lo Dalfin · La flor de Lo Dalfin
  2001 - └lbum
 
L'ˇste del diau · L'ˇste del diau
  2004 - └lbum
  comprar en iTunes
I Virasolelhs · I Virasolelhs
  2007 - └lbum
  comprar en iTunes
Remescla · Remescla
  2009 - Remixes
  comprar en iTunes

 Col·laboracions destacades: Lou Dalfin

RadioChango Añejo Reserva 7 Años · RadioChango Añejo Reserva 7 Años
  2008 - Doble recopilatori
  comprar en RadioChango

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame