www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 2002  any   
Enviar a un amic 

 

Les Négresses Vertes, Le Grand Déballage

Le Grand Déballage

 

 Artista: Les Négresses Vertes

 Any de publicació: 2002

 Discogràfica: Virgin

 Tipus: Best Of

 Track list:

1. La Valse
2. Zobi La Mouche
3. Voila L'ete
4. IL
5. L'homme Des Marais
6. Famile Heureuse
7. Face A La Mer (Remix)
8. Sous Le Soleil De Bodega
9. Hou! Mamma Mia
10. Sang Et Nuit
11. Apres La Pluie
12. A Quoi Bon
13. Mambo Show
14. Orane (En Public)
15. Le Poete (En Public)
16. Leila
17. Hasta Llegar
18. Les Megots (Acoustic Clubbing)
19. Easy Girls (Acoustic Clubbing)
20. I Love Paris (Red Hot & Blue)

 Discografia: Les Négresses Vertes

Mlah · Mlah
  1988 - Ŕlbum
  comprar en iTunes
Famille Nombreuse · Famille Nombreuse
  1991 - Ŕlbum
  comprar en iTunes
Zig-Zague · Zig-Zague
  1994 - Ŕlbum
  comprar en iTunes
10 Remixes · 10 Remixes
  1994 - Remixes
  comprar en iTunes
En Public - Green Bus · En Public - Green Bus
  1996 - Doble Live
  comprar en iTunes
Trabendo · Trabendo
  2000 - Ŕlbum
  comprar en iTunes
Acoustic Clubbing · Acoustic Clubbing
  2001 - Ŕlbum
  comprar en iTunes
Le Grand Déballage · Le Grand Déballage
  2002 - Best Of
  comprar en iTunes
Essentials · Essentials
  2004 - Best Of
 
Ŕ l'affiche · Ŕ l'affiche
  2006 - Best Of
  comprar en iTunes

 Col·laboracions destacades: Les Négresses Vertes

Radical Mestizo dos punto mil · Radical Mestizo dos punto mil
  2000 - Recopilatori
 

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame