www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 1999  any   
Enviar a un amic 

 

Les Hurlements d'Léo, Le Café des Jours Heureux

Le Café des Jours Heureux

 

 Artista: Les Hurlements d'Léo

 Any de publicació: 1999

 Discogràfica: Madame Léo

 Tipus: Àlbum

 Track list:

  1. La Der Des Der
  2. Louise
  3. Le Ptit Monsieur En Gris
  4. Le Café Des Jours Heureux (aka : Fabulous And Luxury?)
  5. La Nuit Le Jour
  6. Au 39
  7. L'accordéoniste
  8. Une Danseuse
  9. La Piave
  10. La Vie Du Quartier
  11. Une Corde Et Du Papier

 Discografia: Les Hurlements d'Léo

Le Café des Jours Heureux · Le Café des Jours Heureux
  1999 - Àlbum
 
La Belle Affaire · La Belle Affaire
  2000 - Àlbum
 
Ouest Terne · Ouest Terne
  2003 - Àlbum
 
HDL Live · HDL Live
  2004 - Àlbum
 
Temps Suspendu · Temps Suspendu
  2006 - Àlbum
  comprar en iTunes

 Col·laboracions destacades: Les Hurlements d'Léo

Mano Negra Illegal · Mano Negra Illegal
  2001 - Recopilatori
 
Un air, deux familles (live) · Un air, deux familles (live)
  2002 - DVD + CD Live
  comprar en iTunes
Il y a un Pays... Palestine · Il y a un Pays... Palestine
  2003 - Recopilatori
 
La Pittoresque histoire de Pitt'ocha · Les Ogres de Barback: La Pittoresque histoire de Pitt'ocha
  2003 - Àlbum
 
Zic de Rue · Zic de Rue
  2007 - Recopilatori
 
Faites Encore Plus de Bruit · Faites Encore Plus de Bruit
  2007 - Recopilatori
 

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame