www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 1995  any   
Enviar a un amic 

 

Zebda, Le Bruit et l'Odeur

Le Bruit et l'Odeur

 

 Artista: Zebda

 Any de publicació: 1995

 Discogràfica: Barclay

 Tipus: Ālbum

 Track list:

1. Toulouse
2. Talisma
3. La Faucille Et Le Marteau
4. Le Bruit Et L'odeur
5. La Bete
6. France Ii
7. Maanouche
8. Le Bilan
9. Chomage
10. Mon Pere M'a Dit...
11. Matabiau
12. Dub Du Village
13. Ma Rue
14. Basket Bolk
15. Cameroun
16. Hereditaire
17. France Dub

 Discografia: Zebda

Bird · Bird
  1985 - Senzill
 
Des Mots Crasseux · Des Mots Crasseux
  1989 - Senzill
 
Carte Nationale d'Identité · Carte Nationale d'Identité
  1989 - Ālbum
 
Zebdomania · Zebdomania
  1989 - Ālbum
 
La France · La France
  1990 - Ālbum
 
L'Arčnes des Rumeurs · L'Arčnes des Rumeurs
  1992 - Ālbum
  comprar en iTunes
Le Bruit et l'Odeur · Le Bruit et l'Odeur
  1995 - Ālbum
  comprar en iTunes
Compil 92-95 · Compil 92-95
  1995 - Best Of
 
Essence Ordinaire · Essence Ordinaire
  1999 - Ālbum
  comprar en iTunes
Utopie d'Occase · Utopie d'Occase
  2002 - Ālbum
  comprar en iTunes
L'erreur Est Humaine · L'erreur Est Humaine
  2002 - Senzill
 
La Tawa · La Tawa
  2003 - DVD + CD Live
  comprar en iTunes
Second Tour · Second Tour
  2012 - Ālbum
  comprar en iTunes

 Col·laboracions destacades: Zebda

Ragga Buzzin · Ragga Buzzin
  1991 - Recopilatori
 
Motivés · Motivés
  1997 - Recopilatori
 
Aux Suivant · Aux Suivant
  1998 - Recopilatori
 
FM 99.00 Dub Manifest · Fermin Muguruza: FM 99.00 Dub Manifest
  2000 - Àlbum
 
Il y a un Pays... Palestine · Il y a un Pays... Palestine
  2003 - Recopilatori
 
Radar FM 1999.2013 · Fermin Muguruza: Radar FM 1999.2013
  2013 - Remixes
 

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame